Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Codur (1456860) - Tanga mecanico (1600885) » 670618809: T65/J6/VII

Liga 670618809 Información oficial sobre el partido 670618809 en Hattrick

20.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VII.661 (38697)

Talavera-Humanes Alineación oficial del equipo 'Talavera-Humanes' en el partido 2 - 2 Cadahia Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cadahia Deportivo' en el partido
0 - 1 Juan Francisco Latorre (33')
David Parias (40') 1 - 1
David Parias (41') 2 - 1
2 - 2 Jurgi Urrixola (71')
Talavera-Humanes Alineación oficial del equipo 'Talavera-Humanes' en el partido 2 - 2 Cadahia Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cadahia Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Talavera-Humanes Alineación oficial del equipo 'Talavera-Humanes' en el partido 1 - 3 Cadahia Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cadahia Deportivo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talavera-Humanes

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en David Parias va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Talavera-Humanes empatava el partit, 1 a 1, al minut 40.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 41 gràcies a la jugada de David Parias, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Adrián Hilera quasi empata el partit per a Talavera-Humanes, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Pedro Ayechu van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Juan Francisco Latorre a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Talavera-Humanes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Manuel Cutanda va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Raúl Hurtado es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Hilera.

Cadahia Deportivo

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Juan Francisco Latorre que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 160 Minuto 71 (Gol de falta): L'entrenador de Deportivo es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Jurgi Urrixola era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Cornado, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en José Portales va entorpir al marcador d'en Juan Francisco Latorre per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Alejandro Barriga va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alfonso Cobas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Pablo Antonio González-Alegre va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.