Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasher's Swords (1414755) - Reial Madrid CF (1366838) » 670614772: T65/J5/VII

Liga 670614772 Información oficial sobre el partido 670614772 en Hattrick

13.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VII.589 (38625)

Pasher's Swords Alineación oficial del equipo 'Pasher's Swords' en el partido 2 - 1 diegominolas F.C. Alineación oficial del equipo 'diegominolas F.C.' en el partido
Luca Rimoldi (34') 1 - 0
Stanisław Wałęga (37') 1 - 1
Gian Luigi Derosas (89') 2 - 1
Pasher's Swords Alineación oficial del equipo 'Pasher's Swords' en el partido 2 - 1 diegominolas F.C. Alineación oficial del equipo 'diegominolas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Pasher's Swords Alineación oficial del equipo 'Pasher's Swords' en el partido 1 - 9 diegominolas F.C. Alineación oficial del equipo 'diegominolas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasher's Swords

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Luca Rimoldi va donar a Swords un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 125 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Stanisław Wałęga, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gian Luigi Derosas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Swords se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Luca Rimoldi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Swords.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Swords va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Luca Rimoldi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Eetu Koukku de Swords va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Marino Romanato de Swords va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

diegominolas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Enrique Holguín Garralón que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): Ángel Olano va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 15, però no s'esperava que en Natale Ciola, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 César Espiáu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Pablo Ram va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.