Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dormund de Barcelona (1414815) - Tuercebotas S.A.D (1584414) » 670613698: T65/J3/VII

Liga 670613698 Información oficial sobre el partido 670613698 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.570 (38606)

Betiweno Alineación oficial del equipo 'Betiweno' en el partido 1 - 4 Derrochadores FC Alineación oficial del equipo 'Derrochadores FC' en el partido
Daniel Verdejo (40') 1 - 0
1 - 1 Odín Carrizo (42')
1 - 2 Odín Carrizo (44')
1 - 3 Odín Carrizo (44')
1 - 4 Javier Vega Cárdenas (44')
Betiweno Alineación oficial del equipo 'Betiweno' en el partido 1 - 4 Derrochadores FC Alineación oficial del equipo 'Derrochadores FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Betiweno Alineación oficial del equipo 'Betiweno' en el partido 2 - 1 Derrochadores FC Alineación oficial del equipo 'Derrochadores FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,9 % 8,0 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betiweno

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Daniel Verdejo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 109 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Silviu-Alin Şomlea va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Odín Carrizo va aprofitar el regal, anotant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Enrique García Sañudo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Betiweno va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Daniel Verdejo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Toni Desplá va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Caldeira de Betiweno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Derrochadores FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 42 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Daniel Verdejo es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Odín Carrizo per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 42 passava a ser 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Odín Carrizo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Derrochadores.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Javier Vega Cárdenas va augmentar l'avantatge de Derrochadores a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Odín Carrizo va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Noah Haycock al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Noah Haycock, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Noah Haycock va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Derrochadores van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Noah Haycock des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Luque després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Bellón va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Pedro Luque va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristi Berchi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.