Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porretas (1334592) - CapsLK (993310) » 670613066: T65/J13/VII

Liga 670613066 Información oficial sobre el partido 670613066 en Hattrick

10.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VII.558 (38594)

Porretas Alineación oficial del equipo 'Porretas' en el partido 0 - 0 Katanga S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Katanga S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Porretas Alineación oficial del equipo 'Porretas' en el partido 3 - 0 Katanga S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Katanga S.A.D.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porretas

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rubén Ganogald va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Porretas va ser a punt de marcar al minut 15, quan el seu jugador Rubén Ganogald va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zbigniew Reizer va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Porretas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Facundo Do Sil en un 1 contra 1 amb el porter Florentino Martínez de Rodrigo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Porretas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Jakub Kucia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Dino Maio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Porretas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Facundo Do Sil quasi marca en una jugada assajada de córner que Roberto Caro havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dragoş Costraş va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Florentino Martínez de Rodrigo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Roberto Caro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Porretas.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Porretas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Zbigniew Reizer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Ganogald es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rubén Ganogald va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Katanga S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Katanga van sortir al contraatac amb encert al minut 22, però Óscar María Jiménez Gracia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Máximo Notario, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.