Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rendu FC (777357) - Sandruskus Team (1339194) » 670612225: T65/J13/VII

Liga 670612225 Información oficial sobre el partido 670612225 en Hattrick

10.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VII.543 (38579)

Reef Master Alineación oficial del equipo 'Reef Master' en el partido 0 - 3 Sandruskus Team Alineación oficial del equipo 'Sandruskus Team' en el partido
0 - 1 Iván Frolaz (26')
0 - 2 Carlos Núñez (44')
0 - 3 Aleksandrs Avotiņš (61')
Reef Master Alineación oficial del equipo 'Reef Master' en el partido 0 - 3 Sandruskus Team Alineación oficial del equipo 'Sandruskus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reef Master Alineación oficial del equipo 'Reef Master' en el partido 0 - 5 Sandruskus Team Alineación oficial del equipo 'Sandruskus Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reef Master

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan José Mañas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Master a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Èric Genovart va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Abdelmoussawir Akrour de Master va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sandruskus Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Álvaro Galvão va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sandruskus, Iván Frolaz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Carlos Núñez va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 44, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Sandruskus, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aleksandrs Avotiņš de Sandruskus l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Carlos Núñez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Sandruskus van sortir al contraatac al minut 40, però Petter Henriksson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iván Frolaz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ludwik Pietrala al minut 52, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Aleksandrs Avotiņš quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Blay, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Aleksandrs Avotiņš va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Petter Henriksson de Sandruskus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.