Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Caballeros del espacio (1372540) - la mancha c.f (776692) » 670610809: T65/J9/VII

Liga 670610809 Información oficial sobre el partido 670610809 en Hattrick

13.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / VII.518 (38554)

Los Caballeros del espacio Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros del espacio' en el partido 1 - 1 Athletic CB Alineación oficial del equipo 'Athletic CB' en el partido
0 - 1 Jesús Cárdenas (9')
Aiar Amasorrarain (21') 1 - 1
Los Caballeros del espacio Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros del espacio' en el partido 1 - 1 Athletic CB Alineación oficial del equipo 'Athletic CB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Caballeros del espacio Alineación oficial del equipo 'Los Caballeros del espacio' en el partido 1 - 0 Athletic CB Alineación oficial del equipo 'Athletic CB' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Caballeros del espacio

Goles Goles

  • 114 Minuto 21 (Gol de penalti): Caballeros va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Aiar Amasorrarain, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Óscar Arnal va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Sergio Aguado Orea va estar a punt d'empatar per a Caballeros quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adon Urabaien va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pere Josep Pañella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Athletic CB

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Elazar Gayangos el va rematar Jesús Cárdenas amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Mateu Camps va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): El Athletic se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 56, en Fernando Jiménez Xixona va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Elazar Gayangos va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): El Athletic va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Elazar Gayangos la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Elazar Gayangos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 76 però la pilota va sortir lleugerament desviada.