Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

garnatxa club (485484) - Iceman Dükinho (1436791) » 670607071: T65/J12/VII

Liga 670607071 Información oficial sobre el partido 670607071 en Hattrick

03.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VII.451 (38487)

garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido 3 - 2 Imbatidos De Fresa Alineación oficial del equipo 'Imbatidos De Fresa' en el partido
Felipe Fernández Madrigal (25') 1 - 0
1 - 1 João Nicolau Macedo (34')
1 - 2 José Batalla (41')
Bastien Kern (43') 2 - 2
Miguel Urquijo (47') 3 - 2
garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido 3 - 2 Imbatidos De Fresa Alineación oficial del equipo 'Imbatidos De Fresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido 3 - 0 Imbatidos De Fresa Alineación oficial del equipo 'Imbatidos De Fresa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

garnatxa club

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Felipe Fernández Madrigal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de garnatxa.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Bastien Kern va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Miguel Urquijo era molt més ràpid que el defensa Taner Hevin. Al minut 47, el jugador de garnatxa va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): garnatxa va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Scott McLay va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Isaac Chumaceiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de garnatxa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Felipe Fernández Madrigal del garnatxa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mario Sequero al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gaetano Mencattini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Felipe Fernández Madrigal de garnatxa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Scott McLay es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nacho Tomov per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mario Sequero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel Urquijo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Imbatidos De Fresa

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Imbatidos al minut 34. João Nicolau Macedo va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Imbatidos va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en José Batalla, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Imbatidos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adrià Sabater, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Altzo Beltz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Nicolau Macedo.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Givol Eylon de Imbatidos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.