Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RC Deportivo de Cartagena (990648) - F.C. Calica City (995619) » 670603172: T65/J3/VII

Liga 670603172 Información oficial sobre el partido 670603172 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.382 (38418)

Estreliña F.S. Alineación oficial del equipo 'Estreliña F.S.' en el partido 0 - 2 F.C. Calica City Alineación oficial del equipo 'F.C. Calica City' en el partido
0 - 1 Josep Lluís Creus (13')
0 - 2 Josep Lluís Creus (65')
Estreliña F.S. Alineación oficial del equipo 'Estreliña F.S.' en el partido 0 - 2 F.C. Calica City Alineación oficial del equipo 'F.C. Calica City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estreliña F.S. Alineación oficial del equipo 'Estreliña F.S.' en el partido 2 - 0 F.C. Calica City Alineación oficial del equipo 'F.C. Calica City' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estreliña F.S.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lucas Borcescu de Estreliña va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Enrique Babiano que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): David Esquerra va llançar una falta directa al minut 34 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 210 Minuto 50 (Ocasión de falta): En David Esquerra tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

F.C. Calica City

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Josep Lluís Creus quedar desmarcat i marcar per a Calica al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Passaven 65 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Josep Lluís Creus va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 51 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jordi Pastells, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Calica va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jordi Pastells, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.