Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Atlántico (1455316) - chinpan (313010) » 670600111: T65/J8/VII

Liga 670600111 Información oficial sobre el partido 670600111 en Hattrick

06.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VII.327 (38363)

Castanyero C.F. Alineación oficial del equipo 'Castanyero C.F.' en el partido 0 - 3 At.Cubierta Alineación oficial del equipo 'At.Cubierta' en el partido
0 - 1 Mbuyi Mumbaya (16')
0 - 2 Attilio Monterubbianesi (42')
0 - 3 Konstantin Kozhukhin (64')
Castanyero C.F. Alineación oficial del equipo 'Castanyero C.F.' en el partido 0 - 3 At.Cubierta Alineación oficial del equipo 'At.Cubierta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castanyero C.F. Alineación oficial del equipo 'Castanyero C.F.' en el partido 2 - 1 At.Cubierta Alineación oficial del equipo 'At.Cubierta' en el partido
Tiene mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castanyero C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Philip Hampshire va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El Castanyero va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Javier Agramunt la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Castanyero van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alberto Aguerri, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Pau Terradellas gairebé marca per a Castanyero al minut 82 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

At.Cubierta

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mbuyi Mumbaya es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Attilio Monterubbianesi va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 64, en Paulo Ormazábal la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Konstantin Kozhukhin que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 81, un contraatac del At.Cubierta no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Deon Francis perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vasiliy Piganov de At.Cubierta es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Vasiliy Piganov va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.