Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los araña (1415100) - Alakalakuleu (797579) » 670597366: T65/J7/VII

Liga 670597366 Información oficial sobre el partido 670597366 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.278 (38314)

Autentico Atletico Matao Alineación oficial del equipo 'Autentico Atletico Matao' en el partido 1 - 1 Chim-Pun F.C. Alineación oficial del equipo 'Chim-Pun F.C.' en el partido
0 - 1 Marcos Francisco Eban (60')
Roberto Floriategui (70') 1 - 1
Autentico Atletico Matao Alineación oficial del equipo 'Autentico Atletico Matao' en el partido 1 - 1 Chim-Pun F.C. Alineación oficial del equipo 'Chim-Pun F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Autentico Atletico Matao Alineación oficial del equipo 'Autentico Atletico Matao' en el partido 1 - 4 Chim-Pun F.C. Alineación oficial del equipo 'Chim-Pun F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autentico Atletico Matao

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Roberto Floriategui va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Autentico empatava el partit, 1 a 1, al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Josué Coria arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Floriategui va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ferrán Andrades va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Autentico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricard Juberó, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Martínez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Faouzi Naji estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Autentico va estar a punt de posar-se per davant al minut 54 però Ramón Ereño va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Ramón Ereño va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Autentico.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josué Coria de Autentico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Josué Coria de Autentico per doble groga al minut 76.

Chim-Pun F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chim-Pun prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Marcos Francisco Eban.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chim-Pun que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marcos Francisco Eban, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Abel Puyol de Chim-Pun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.