Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lapamán C.F. (776406) - Club Deportivo Andalúz (310479) » 670592102: T65/J8/VII

Liga 670592102 Información oficial sobre el partido 670592102 en Hattrick

06.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VII.184 (38220)

pericosforever Alineación oficial del equipo 'pericosforever' en el partido 1 - 2 Club Deportivo Andalúz Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Andalúz' en el partido
0 - 1 Edur Lekueugalde (27')
0 - 2 Edur Lekueugalde (28')
Luis Sanz (71') 1 - 2
pericosforever Alineación oficial del equipo 'pericosforever' en el partido 1 - 2 Club Deportivo Andalúz Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Andalúz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pericosforever Alineación oficial del equipo 'pericosforever' en el partido 2 - 1 Club Deportivo Andalúz Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Andalúz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pericosforever

Goles Goles

  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Luis Sanz va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 71, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del pericosforever, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Carlos Marche va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de pericosforever.
  • 200 Minuto 32 (Ocasión de falta): Carlos Marche va xutar una falta al minut 32 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): pericosforever va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Leandro Eirín va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Luis Sanz de pericosforever va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 75, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Óscar Turpín després que el jugador de pericosforever li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Alejandro Berdugo de pericosforever va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Club Deportivo Andalúz

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Edur Lekueugalde de Deportivo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Leszek Czernicki va pentinar un córner cap al segon pal que Edur Lekueugalde va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Asensi de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.