Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los maletas Fc (779903) - Carreteros FS (1414198) » 670588894: T65/J4/VII

Liga 670588894 Información oficial sobre el partido 670588894 en Hattrick

06.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VII.127 (38163)

FC señores de hierro Alineación oficial del equipo 'FC señores de hierro' en el partido 3 - 1 Nsity Alineación oficial del equipo 'Nsity' en el partido
0 - 1 Raúl Auseron (39')
Dominik Wilhelm (40') 1 - 1
Antonio Sandoval (44') 2 - 1
Mario De Pascale (69') 3 - 1
FC señores de hierro Alineación oficial del equipo 'FC señores de hierro' en el partido 3 - 1 Nsity Alineación oficial del equipo 'Nsity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC señores de hierro Alineación oficial del equipo 'FC señores de hierro' en el partido 3 - 1 Nsity Alineación oficial del equipo 'Nsity' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC señores de hierro

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 40, en Mario De Pascale la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Dominik Wilhelm que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Antonio Sandoval va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a señores.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Mario De Pascale de señores va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): señores va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dominik Wilhelm va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Caldevilla.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Sandoval va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ramón Ibañez Pacheco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Murat Can Betik de señores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tiziano Vailati de señores es va guanyar la targeta groga merescudament.

Nsity

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Nsity va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 39. Raúl Auseron va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Nsity va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Guillermo Ruiz Moreno va quedar-se sol davant el porter Betiri Basatorre, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio Pérez de Guzmán que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Ruiz Moreno de Nsity amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.