Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desperdicis (802193) - Martinica F.C. (49303) » 670585837: T65/J9/VII

Liga 670585837 Información oficial sobre el partido 670585837 en Hattrick

13.03.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / VII.72 (38108)

Desperdicis Alineación oficial del equipo 'Desperdicis' en el partido 2 - 2 Chaequipo Alineación oficial del equipo 'Chaequipo' en el partido
0 - 1 Andreas Jonsson (5')
Ilassen Wadah (82') 1 - 1
Alexander Weddewarden (84') 2 - 1
2 - 2 Mirosław Skalec (86')
Desperdicis Alineación oficial del equipo 'Desperdicis' en el partido 2 - 2 Chaequipo Alineación oficial del equipo 'Chaequipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desperdicis Alineación oficial del equipo 'Desperdicis' en el partido 3 - 0 Chaequipo Alineación oficial del equipo 'Chaequipo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desperdicis

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ilassen Wadah va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Desperdicis empatava el partit, 1 a 1, al minut 82.
  • 124 Minuto 84 (Gol de penalti): Corria el minut 84, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Desperdicis s'avançava en el marcador després que en Alexander Weddewarden xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Desperdicis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Matteo Messinese va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 el Desperdicis va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jesús Salares no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Desperdicis Ilassen Wadah quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Jesús Salares va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 64 minuts, en Rodolfo Román no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Desperdicis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Salares, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Loke Valentin gairebé va marcar per a Desperdicis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Rodolfo Román de Desperdicis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Chaequipo

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Fabrizio Orazi va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Andreas Jonsson va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Chaequipo posava el marcador 0 a 1.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): El Chaequipo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mirosław Skalec va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Carlo Medici, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Desperdicis, però Jesús Salares no va poder encertar el xut.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Chaequipo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 88, quan Ernest Kotwicki va quedar-se sol davant el porter Andi Heinle, però aquest va poder aturar el xut.