Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mañana Robado (775320) - Jugones CF (1601383) » 670585437: T65/J7/VII

Liga 670585437 Información oficial sobre el partido 670585437 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.65 (38101)

Balboa C.F. Alineación oficial del equipo 'Balboa C.F.' en el partido 2 - 1 War Wolfs Alineación oficial del equipo 'War Wolfs' en el partido
Alejo Valls (18') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Nadal (87')
Tomás Roca (89') 2 - 1
Balboa C.F. Alineación oficial del equipo 'Balboa C.F.' en el partido 2 - 1 War Wolfs Alineación oficial del equipo 'War Wolfs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Balboa C.F. Alineación oficial del equipo 'Balboa C.F.' en el partido 2 - 1 War Wolfs Alineación oficial del equipo 'War Wolfs' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balboa C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Balboa prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Alejo Valls va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 139 Minuto 89 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Tomás Roca va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Pedro Carrillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Abelardo Temprano per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paolo Ludovico va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Balboa ho intentava per la dreta per mitjà de Patrick Gerwig, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Balboa va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Patrick Gerwig va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Izquierdo de Balboa es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abelardo Temprano de Balboa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

War Wolfs

Goles Goles

  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ignacio Nadal de Wolfs va marcar de penal l'empat al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Wolfs va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Martín Ayensa va desviar el xut final de Florentino Viurra després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): Amb 37 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Ignacio Nadal va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Balboa. La jugada d'estratègia del Wolfs per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Peña Serrano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Adam Echarte, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 88 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Pedro Carrillo va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ignacio Nadal, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.