Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

petrenke f.c. (120948) - mut! (1462263) » 670580996: T65/J3/VI

Liga 670580996 Información oficial sobre el partido 670580996 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.1010 (15328)

petrenke f.c. Alineación oficial del equipo 'petrenke f.c.' en el partido 2 - 1 mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido
Emiri Genbe (24') 1 - 0
Beñat Ganbarako (66') 2 - 0
2 - 1 Troy Rösele (72')
petrenke f.c. Alineación oficial del equipo 'petrenke f.c.' en el partido 2 - 1 mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
petrenke f.c. Alineación oficial del equipo 'petrenke f.c.' en el partido 2 - 1 mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,2 % 31,2 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petrenke f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): petrenke s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Emiri Genbe per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): petrenke va augmentar la diferència quan Beñat Ganbarako no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): petrenke va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesc Salichs en un 1 contra 1 amb el porter Diego Gorostegui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mauro Tropiano va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 85. En Beñat Ganbarako va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Ramón Ureta de petrenke va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

mut!

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Troy Rösele de mut! després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Scott Whitehead, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del mut! van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergey Kolgan, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes René Fajfr, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de mut! va anar a parar a la dreta de l'atac on en Petar Kolev, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): mut! va tenir l'empat a l'abast de la mà quan René Fajfr es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Forcas de mut! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.