Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ubrique UD (1595806) - Akistartio C.F (47766) » 670580681: T65/J6/VI

Liga 670580681 Información oficial sobre el partido 670580681 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.1004 (15322)

The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 1 - 4 Akistartio C.F Alineación oficial del equipo 'Akistartio C.F' en el partido
Krzysztof Dudkowski (22') 1 - 0
1 - 1 Stefan Danev (23')
1 - 2 Hervé Hascoët (66')
1 - 3 Salvatore Dimasi (83')
1 - 4 Achille Pedreschi (84')
The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 1 - 4 Akistartio C.F Alineación oficial del equipo 'Akistartio C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Constant Alineación oficial del equipo 'The Constant' en el partido 1 - 2 Akistartio C.F Alineación oficial del equipo 'Akistartio C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Constant

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Krzysztof Dudkowski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Krzysztof Dudkowski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rui Agostinho Macatrão va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Krzysztof Dudkowski va estar a punt d'empatar per a Constant quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marek Jagliński va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Infante de Constant amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Krzysztof Dudkowski de Constant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Akistartio C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Stefan Danev va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb 66 minuts jugats, Hervé Hascoët de Akistartio va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Akistartio van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Salvatore Dimasi.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 84 pels visitants. En Achille Pedreschi va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Vladimir Beetstra hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Nicklas Åstrand havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stefan Danev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Achille Pedreschi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vladimir Beetstra. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Stefan Danev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.