Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Batracios (313989) - Ski Arenys F.C. (1578833) » 670580366: T65/J14/VI

Liga 670580366 Información oficial sobre el partido 670580366 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.998 (15316)

Sergi fc Alineación oficial del equipo 'Sergi fc' en el partido 0 - 1 Ski Arenys F.C. Alineación oficial del equipo 'Ski Arenys F.C.' en el partido
0 - 1 Agustín Yupanqui (57')
Sergi fc Alineación oficial del equipo 'Sergi fc' en el partido 0 - 1 Ski Arenys F.C. Alineación oficial del equipo 'Ski Arenys F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sergi fc Alineación oficial del equipo 'Sergi fc' en el partido 2 - 0 Ski Arenys F.C. Alineación oficial del equipo 'Ski Arenys F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sergi fc

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Sergi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pavel Leţ, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Sergi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Walter Bylicki va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 290 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Walter Bylicki va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Sergi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Walter Bylicki en un 1 contra 1 amb el porter Gabriel Ondruško, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antti Kaartinen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Rui Tomás dos Santos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Sergi enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Ramón Aceituno de Sergi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ski Arenys F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Arenys va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 57, quan Agustín Yupanqui, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Arenys a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Wilfredo Berroeta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.