Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F Los Gatos Nocturnos AM (1414127) - Chupa cups (441108) » 670579202: T65/J3/VI

Liga 670579202 Información oficial sobre el partido 670579202 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.978 (15296)

C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 1 - 1 Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido
0 - 1 Benito Irgas (33')
Maurizio Franza (42') 1 - 1
C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 1 - 1 Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 3 - 0 Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Los Gatos Nocturnos AM

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Drago Abdović estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Maurizio Franza va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abasi Mwangi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Felipe Ruiz Álvarez va rebre molts aplaudiments. Al minut 19 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Dhafer El Felah va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Erdal Samsa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): C..FLNAM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Erdal Samsa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eivind Alsaker.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Maurizio Franza va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): C..FLNAM va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Erdal Samsa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Erdal Samsa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C..FLNAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Racing TRD

Goles Goles

  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Racing. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Benito Irgas va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Racing va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Klaas Pieper va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Racing sortien al contraatac. La falta llançada per Patrocinio Aizpuru va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benito Irgas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.