Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chupa cups (441108) - INUSUALS (798465) » 670579201: T65/J2/VI

Liga 670579201 Información oficial sobre el partido 670579201 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VI.978 (15296)

Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido 1 - 3 INUSUALS Alineación oficial del equipo 'INUSUALS' en el partido
Patrocinio Aizpuru (13') 1 - 0
1 - 1 Otakar Žiga (49')
1 - 2 Otakar Žiga (61')
1 - 3 Otakar Žiga (89')
Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido 1 - 3 INUSUALS Alineación oficial del equipo 'INUSUALS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing TRD Alineación oficial del equipo 'Racing TRD' en el partido 1 - 2 INUSUALS Alineación oficial del equipo 'INUSUALS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing TRD

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Patrocinio Aizpuru. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Racing va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Patrocinio Aizpuru va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En José Villena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrocinio Aizpuru de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Andreu Estalella de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

INUSUALS

Goles Goles

  • 135 Minuto 49 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Otakar Žiga de INUSUALS va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): INUSUALS va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 61. Otakar Žiga va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Otakar Žiga va augmentar l'avantatge de INUSUALS a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lars Lakemeyer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 Otakar Žiga va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Eivind Alsaker va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Otakar Žiga per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 28, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ben-Marlin Wölfersheim va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jorge Azaña per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Donny Post va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jami Silvonen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jami Silvonen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.