Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico carraixetella (436098) - RCD Español de Barcelona 2 (314011) » 670578833: T65/J8/VI

Liga 670578833 Información oficial sobre el partido 670578833 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.971 (15289)

atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 2 - 2 RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido
0 - 1 Antonio Luis Cabañero (2')
Marc Villalbí (16') 1 - 1
Ollie Cole (71') 2 - 1
2 - 2 Antonio Luis Cabañero (87')
atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 2 - 2 RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 1 - 1 RCD Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Español de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico carraixetella

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors del ac amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 16, deixant Marc Villalbí en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del ac va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ollie Cole, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fouad Al-Zeer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lou Wouda, als 6 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 彭 (Peng) 賢强 (Xianqiang)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

RCD Español de Barcelona

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RCDE va ser finalitzada des de l'esquerra per Antonio Luis Cabañero al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Raúl Cimbor entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al RCDE, un peu providencial d'en Antonio Luis Cabañero va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Antonio Luis Cabañero que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rieks Elsdijk quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian de los Mozos de RCDE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.