Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masonteam (1436785) - mayorketa (314525) » 670578704: T65/J4/VI

Liga 670578704 Información oficial sobre el partido 670578704 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.969 (15287)

Masonteam Alineación oficial del equipo 'Masonteam' en el partido 3 - 1 Bretaña cf Alineación oficial del equipo 'Bretaña cf' en el partido
0 - 1 Kamber Dişli (15')
Antonio Carlos Dutra (30') 1 - 1
Laurenţiu-Marian Minciu (82') 2 - 1
Nils-Maximillian Dürrstein (87') 3 - 1
Masonteam Alineación oficial del equipo 'Masonteam' en el partido 3 - 1 Bretaña cf Alineación oficial del equipo 'Bretaña cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Masonteam Alineación oficial del equipo 'Masonteam' en el partido 6 - 0 Bretaña cf Alineación oficial del equipo 'Bretaña cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masonteam

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Antonio Carlos Dutra va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Laurenţiu-Marian Minciu va donar a Masonteam un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Als 87 minuts, Nils-Maximillian Dürrstein va ampliar l'avantatge de Masonteam amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Amb 3 minuts disputats, Nils-Maximillian Dürrstein gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fayssal El-Araïchi va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Laurenţiu-Marian Minciu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Masonteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Constantin Holzapfel-Eisner ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Laurenţiu-Marian Minciu del Masonteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Masonteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Marcel Terán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 79, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Nils-Maximillian Dürrstein sempre els tira per la dreta i en Fayssal El-Araïchi, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Bretaña cf

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, el Bretaña va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kamber Dişli, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Luc Godschalk va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bretaña que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 59, quan en Miguel Bordonada va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bretaña van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miguel Bordonada va sortir desviat a la dreta de la porteria.