Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrioska (776673) - HERMES TRAINERS (1437434) » 670577222: T65/J12/VI

Liga 670577222 Información oficial sobre el partido 670577222 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.942 (15260)

Barrioska Alineación oficial del equipo 'Barrioska' en el partido 0 - 0 HERMES TRAINERS Alineación oficial del equipo 'HERMES TRAINERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barrioska Alineación oficial del equipo 'Barrioska' en el partido 0 - 3 HERMES TRAINERS Alineación oficial del equipo 'HERMES TRAINERS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrioska

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Luis Vidal de Barrioska va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Mario Noya que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Barrioska, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Xurxo Pantoja va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

HERMES TRAINERS

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Aram Monsonís va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a TRAINERS al minut 38, però el xut de Xurxo Pérez Garzón va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Aram Monsonís va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marcos Guzmán, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Marcos Guzmán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pablo Escuredo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TRAINERS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pablo Escuredo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 85, quan en Pablo Escuredo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Palla de TRAINERS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josu Geronella de TRAINERS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.