Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zipolite (1366052) - Chufifrutas F.C (434676) » 670575980: T65/J9/VI

Liga 670575980 Información oficial sobre el partido 670575980 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / VI.920 (15238)

Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 3 - 0 Chufifrutas F.C Alineación oficial del equipo 'Chufifrutas F.C' en el partido
Tobias Ganzenmüller (21') 1 - 0
Gait Bielleman (59') 2 - 0
Tobias Ganzenmüller (61') 3 - 0
Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 3 - 0 Chufifrutas F.C Alineación oficial del equipo 'Chufifrutas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 0 - 1 Chufifrutas F.C Alineación oficial del equipo 'Chufifrutas F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,8 % 1,4 % 84,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zipolite

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tobias Ganzenmüller de Zipolite va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 140 Minuto 59 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Zipolite va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Gait Bielleman aconseguint el 2 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Zipolite va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tobias Ganzenmüller des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Zipolite van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Ricardo Arruebo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jeason Verhoene no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Guerau Roset estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Ursino va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zipolite que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jeason Verhoene es va comportar com un juvenil al minut 86 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Chufifrutas F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Rueda Pérez de Chufifrutas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Albano Nestares de Chufifrutas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.