Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.P.de Sarrià (490651) - os restaurados (1587509) » 670574696: T65/J10/VI

Liga 670574696 Información oficial sobre el partido 670574696 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.897 (15215)

C.P.de Sarrià Alineación oficial del equipo 'C.P.de Sarrià' en el partido 3 - 0 os restaurados Alineación oficial del equipo 'os restaurados' en el partido
Aretx Arrataka (43') 1 - 0
Konrad Drab (54') 2 - 0
Saul Quagliato (78') 3 - 0
C.P.de Sarrià Alineación oficial del equipo 'C.P.de Sarrià' en el partido 3 - 0 os restaurados Alineación oficial del equipo 'os restaurados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.P.de Sarrià Alineación oficial del equipo 'C.P.de Sarrià' en el partido 2 - 1 os restaurados Alineación oficial del equipo 'os restaurados' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,6 % 23,8 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.P.de Sarrià

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Aretx Arrataka, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. C.P.de es posava per davant!
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): C.P.de va augmentar la diferència quan Konrad Drab no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Saul Quagliato, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Isla de C.P.de va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Saul Quagliato que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Elias Marques va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.P.de se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): C.P.de va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Konrad Drab en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Jaimes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Escalante va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Rafael Jaimes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): David Isla va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Kristian Grabolle va xutar a fora.

os restaurados

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Jerzy Mąkowski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): restaurados va estar a punt d'empatar al 49 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Luigi Franco Gallorini que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.