Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sentos Team (1430829) - Lumbreras S.A (311359) » 670572087: T65/J1/VI

Liga 670572087 Información oficial sobre el partido 670572087 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.851 (15169)

Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido 5 - 0 C.A.CAO Alineación oficial del equipo 'C.A.CAO' en el partido
Neco Yanguas (4') 1 - 0
Danijel Ljucović (6') 2 - 0
Joaquín Valenzuela Guerra (30') 3 - 0
Fernando Esquiel (47') 4 - 0
Fernando Esquiel (77') 5 - 0
Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido 5 - 0 C.A.CAO Alineación oficial del equipo 'C.A.CAO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sentos Team Alineación oficial del equipo 'Sentos Team' en el partido 4 - 0 C.A.CAO Alineación oficial del equipo 'C.A.CAO' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sentos Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Neco Yanguas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sentos es posava per davant!
  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, el Sentos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Danijel Ljucović, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sentos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joaquín Valenzuela Guerra va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sentos a 4 - 0. Fernando Esquiel va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Fernando Esquiel de Sentos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El Sentos ho intentava per la dreta per mitjà de Neco Yanguas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Joaquín Valenzuela Guerra, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Conrad Palka va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Javier Alberto Estrader es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

C.A.CAO

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Alberto Estrader no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joaquín Valera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 289 Minuto 48 (Ocasión evento especial): Arturo Xuste va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 48, però no s'esperava que en Zaki Gharib, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Coré Portocarrero de C.A.CAO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Arturo Xuste de C.A.CAO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.