Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Demonios Cojos (1587657) - Hakien FC (1593583) » 670571514: T65/J13/VI

Liga 670571514 Información oficial sobre el partido 670571514 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.840 (15158)

Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido 1 - 0 Nearo FC Alineación oficial del equipo 'Nearo FC' en el partido
Genghis Tuluy (27') 1 - 0
Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido 1 - 0 Nearo FC Alineación oficial del equipo 'Nearo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido 0 - 1 Nearo FC Alineación oficial del equipo 'Nearo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Demonios Cojos

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): El porter de LameDevils va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Genghis Tuluy va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): LameDevils van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Emillen Albitsua va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en George Thron no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Neira Gomez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): LameDevils van sortir al contraatac al minut 43, però Danilo Santaliestra va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de LameDevils va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bogdan Nicolae, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del LameDevils sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Luis Ramón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 51 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Genghis Tuluy va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jorge Orbara va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 72 minuts, el LameDevils va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Danilo Santaliestra de LameDevils va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Emillen Albitsua de LameDevils va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nearo FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Posadas de Nearo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.