Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lo dejo. Me aburre (776793) - VILAN (485951) » 670571502: T65/J10/VI

Liga 670571502 Información oficial sobre el partido 670571502 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.840 (15158)

Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 1 - 0 VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido
Saadi Rahmouni (52') 1 - 0
Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 1 - 0 VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 1 - 0 VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Complutum Alcalá

Goles Goles

  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Complutum va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Saadi Rahmouni va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En David Masa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Tomé Pardiñas de Complutum va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

VILAN

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): VILAN van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Juljonas Danelevičius des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de VILAN va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nitzan Abukarat, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VILAN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juljonas Danelevičius, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VILAN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Massinissa Khellaf va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Smith Issah, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Zohar Glass de VILAN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.