Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dune F.C (990086) - VILAN (485951) » 670571476: T65/J3/VI

Liga 670571476 Información oficial sobre el partido 670571476 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.840 (15158)

Dune F.C Alineación oficial del equipo 'Dune F.C' en el partido 0 - 1 VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido
0 - 1 Zohar Glass (88')
Dune F.C Alineación oficial del equipo 'Dune F.C' en el partido 0 - 1 VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dune F.C Alineación oficial del equipo 'Dune F.C' en el partido 1 - 0 VILAN Alineación oficial del equipo 'VILAN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dune F.C

VILAN

Goles Goles

  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de VILAN va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Zohar Glass, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VILAN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Smith Issah va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 30, un contraatac del VILAN no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Juljonas Danelevičius perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Juljonas Danelevičius va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de VILAN que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): VILAN van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Juljonas Danelevičius des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Juljonas Danelevičius de VILAN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jochen Matt de VILAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jochen Matt se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.