Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Demonios Cojos (1587657) - Lo dejo. Me aburre (776793) » 670571467: T65/J1/VI

Liga 670571467 Información oficial sobre el partido 670571467 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.840 (15158)

Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido 2 - 1 Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido
0 - 1 Les Gorey (43')
Juan Luis Ramón (53') 1 - 1
Winfried Gabel (76') 2 - 1
Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido 2 - 1 Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido 0 - 1 Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Demonios Cojos

Goles Goles

  • 135 Minuto 53 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Juan Luis Ramón va demostrar la seva experiència quan al minut 53 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!
  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Winfried Gabel de LameDevils va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LameDevils va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Sáenz Ribas va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LameDevils va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Luis Ramón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rodrigo García va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Complutum Alcalá

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Complutum va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 43. Les Gorey va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Martyn Billingham va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Complutum que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Masa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Complutum va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Michał Dukała va desviar el xut final de Les Gorey després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 70, quan en Wiktor Dobak va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Martyn Billingham va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Abdelbadi Belhaj quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martyn Billingham de Complutum amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.