Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Barreiros Diesel (308629) - Fumanchester Pity (439750) » 670569223: T65/J14/VI

Liga 670569223 Información oficial sobre el partido 670569223 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.799 (15117)

Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido 1 - 1 Fumanchester Pity Alineación oficial del equipo 'Fumanchester Pity' en el partido
0 - 1 Marian Szwichtenberg (16')
Héctor Calders (55') 1 - 1
Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido 1 - 1 Fumanchester Pity Alineación oficial del equipo 'Fumanchester Pity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido 3 - 1 Fumanchester Pity Alineación oficial del equipo 'Fumanchester Pity' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Barreiros Diesel

Goles Goles

  • 111 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Héctor Calders va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Héctor Calders va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roth Bunsrun va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jovan Stojimirović va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Roth Bunsrun hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Barreiros Héctor Calders quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Roth Bunsrun va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barreiros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Silva Mendoza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Ignacio Silva Mendoza del Barreiros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Silva Mendoza.

Fumanchester Pity

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, Fumanchester es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Marian Szwichtenberg es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Markus Virkanen al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.