Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Esportiva Dracs Catalans (313477) - Llanes c.f (121971) » 670568519: T65/J6/VI

Liga 670568519 Información oficial sobre el partido 670568519 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.787 (15105)

Espanyol Rcde Alineación oficial del equipo 'Espanyol Rcde' en el partido 3 - 4 Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido
Roberto Sañudo (5') 1 - 0
1 - 1 Felipe Ilorobeitia (8')
1 - 2 Israel Escarré (24')
Hadi Khoury (37') 2 - 2
2 - 3 Israel Escarré (51')
2 - 4 Israel Escarré (85')
Romà Rado (87') 3 - 4
Espanyol Rcde Alineación oficial del equipo 'Espanyol Rcde' en el partido 3 - 4 Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Espanyol Rcde Alineación oficial del equipo 'Espanyol Rcde' en el partido 2 - 0 Llanes c.f Alineación oficial del equipo 'Llanes c.f' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espanyol Rcde

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 5, Hadi Khoury va pentinar un córner cap al segon pal que Roberto Sañudo va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Hadi Khoury rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ángel Belmar, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Espanyol van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 4 mitjançant en Romà Rado.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hadi Khoury va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 陈 (Chen) 卫平 (Weiping) va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Alejandro Virgos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En 陈 (Chen) 卫平 (Weiping) del Espanyol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Hadi Khoury va estar a punt de marcar al minut 90 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Llanes c.f

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Felipe Ilorobeitia va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Llanes i marcant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Llanes sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Israel Escarré va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): Llanes agafava avantatge al minut 51 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Israel Escarré amb mestria.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, una falta xutada per Israel Escarré va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Llanes. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Llanes van sortir al contraatac al minut 19, però Felipe Ilorobeitia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Miguel Tarazona va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Erwin-Christian Kister, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Llanes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Felipe Ilorobeitia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): André Lixó de Llanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.