Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AT. Veblinter F.C S.A.D (1420863) - Somar CF (773063) » 670561995: T65/J13/VI

Liga 670561995 Información oficial sobre el partido 670561995 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.670 (14988)

AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido 1 - 0 Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido
Christoph Santander (86') 1 - 0
AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido 1 - 0 Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido 2 - 0 Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT. Veblinter F.C S.A.D

Goles Goles

  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passats 86 minuts, Christoph Santander, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Veblinter es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maqsud Osmanlı va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Mika Takalahti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gabriel Rufiandis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Diego Bousoño va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Benedict Masilingi quasi dona a Veblinter l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergey Bauer va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Trillizo Restuccia del Veblinter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Moyas Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eder Perea Gonzalez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Moyas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Cosmin-Adrian Iordan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Moyas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Endika Argaluze va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Moyas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cosmin-Adrian Iordan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Albino Esparís era fer passades de llarga distància. Al minut 83 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Cosmin-Adrian Iordan però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabricio Santa María es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.