Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Benimaclet (1337898) - cabrera d'anoia (1579829) » 670560024: T65/J10/VI

Liga 670560024 Información oficial sobre el partido 670560024 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.635 (14953)

Atletico Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Atletico Benimaclet' en el partido 2 - 1 cabrera d'anoia Alineación oficial del equipo 'cabrera d'anoia' en el partido
Pablo Enciso (13') 1 - 0
1 - 1 Gabino Muíños (37')
José Miguel Gaitán (64') 2 - 1
Atletico Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Atletico Benimaclet' en el partido 2 - 1 cabrera d'anoia Alineación oficial del equipo 'cabrera d'anoia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Atletico Benimaclet' en el partido 1 - 1 cabrera d'anoia Alineación oficial del equipo 'cabrera d'anoia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Benimaclet

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Benimaclet prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Pablo Enciso va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cabrera. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Miguel Gaitán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Benimaclet es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 64.

cabrera d'anoia

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Gabino Muíños, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Mikael Flythström va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jose Antonio Taboada va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Pablo Enciso. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francisco Henales quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gabino Muíños va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Dariusz Krysta va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cabrera que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gabino Muíños, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yiorgos Kazakopoulos de cabrera es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerard Fuster de cabrera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.