Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Krispy23 (308109) - Los ProEvolution (48201) » 670558504: T65/J8/VI

Liga 670558504 Información oficial sobre el partido 670558504 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.608 (14926)

laudio f.t. Alineación oficial del equipo 'laudio f.t.' en el partido 0 - 4 Los ProEvolution Alineación oficial del equipo 'Los ProEvolution' en el partido
0 - 1 Juan Cristóbal Cabezas (42')
0 - 2 Taleb Jahan Doust (43')
0 - 3 José Luis Iturralde González (65')
0 - 4 Taleb Jahan Doust (84')
laudio f.t. Alineación oficial del equipo 'laudio f.t.' en el partido 0 - 4 Los ProEvolution Alineación oficial del equipo 'Los ProEvolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
laudio f.t. Alineación oficial del equipo 'laudio f.t.' en el partido 0 - 5 Los ProEvolution Alineación oficial del equipo 'Los ProEvolution' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

laudio f.t.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Musa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Los ProEvolution

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Juan Cristóbal Cabezas de ProEvolution va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Taleb Jahan Doust va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, José Luis Iturralde González va augmentar l'avantatge de ProEvolution a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Taleb Jahan Doust va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 0 - 4 per a ProEvolution.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ProEvolution a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fritz Jacquat va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Adérito Ribeiro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Cristóbal Cabezas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): ProEvolution va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adérito Ribeiro va desviar el xut final de Amadeu Correia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Orlín Ansieta va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en José Luis Iturralde González, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Orlín Ansieta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ireneusz Suchocki es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.