Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

meixonfrio S.D (1433069) - Ziggy and the spiders (1339208) » 670556571: T65/J1/VI

Liga 670556571 Información oficial sobre el partido 670556571 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.574 (14892)

meixonfrio S.D Alineación oficial del equipo 'meixonfrio S.D' en el partido 2 - 0 Ziggy and the spiders Alineación oficial del equipo 'Ziggy and the spiders' en el partido
Gunnar Vahi (15') 1 - 0
Ralf Montana (81') 2 - 0
meixonfrio S.D Alineación oficial del equipo 'meixonfrio S.D' en el partido 2 - 0 Ziggy and the spiders Alineación oficial del equipo 'Ziggy and the spiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
meixonfrio S.D Alineación oficial del equipo 'meixonfrio S.D' en el partido 2 - 0 Ziggy and the spiders Alineación oficial del equipo 'Ziggy and the spiders' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

meixonfrio S.D

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): meixonfrio, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Gunnar Vahi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Ralf Montana va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Zlatan Tvedt.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de meixonfrio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tiberiu Colţan va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Tiberiu Colţan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Cuono Taormina va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Ralf Montana gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cuono Taormina va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ralf Montana va ridiculitzar a en Zlatan Tvedt amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Gunnar Vahi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, 周 (Zhou) 小翔 (Xiaoxiang) de meixonfrio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eusebi Lore de meixonfrio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Espiga de meixonfrio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ziggy and the spiders

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Antonio Palmeri al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Maksim Sheshenev va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.