Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andrago C.F (434748) - cleruccio's sons (989211) » 670552232: T65/J8/VI

Liga 670552232 Información oficial sobre el partido 670552232 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.496 (14814)

Andrago C.F Alineación oficial del equipo 'Andrago C.F' en el partido 3 - 0 cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido
David Alcanzó (15') 1 - 0
Paco Cañeque (52') 2 - 0
Dobrašin Bošković (73') 3 - 0
Andrago C.F Alineación oficial del equipo 'Andrago C.F' en el partido 3 - 0 cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Andrago C.F Alineación oficial del equipo 'Andrago C.F' en el partido 5 - 1 cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido
Tiene mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andrago C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador David Alcanzó de Andrago, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Andrago eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 52, Paco Cañeque va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Andrago va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dobrašin Bošković va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Dobrašin Bošković va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en David Alcanzó, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Andrago van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Noa Haramustek, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Andrago ho intentava per la dreta per mitjà de Nicholas Donina, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dobrašin Bošković de Andrago va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

cleruccio's sons

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Michael Elflein va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): cleruccios va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Zeledon Espilondo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Castillo de Araujo de cleruccios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heliodoro Garre de cleruccios es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.