Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing del Cinca (1600049) - Los Besugos (1339250) » 670551743: T65/J12/VI

Liga 670551743 Información oficial sobre el partido 670551743 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.487 (14805)

Racing del Cinca Alineación oficial del equipo 'Racing del Cinca' en el partido 1 - 0 Los Besugos Alineación oficial del equipo 'Los Besugos' en el partido
Alex-Ionuţ Sărmăşan (28') 1 - 0
Racing del Cinca Alineación oficial del equipo 'Racing del Cinca' en el partido 1 - 0 Los Besugos Alineación oficial del equipo 'Los Besugos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing del Cinca Alineación oficial del equipo 'Racing del Cinca' en el partido 2 - 0 Los Besugos Alineación oficial del equipo 'Los Besugos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing del Cinca

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Racing prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Alex-Ionuţ Sărmăşan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Racing per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Konstantin Yakimov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 206 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Alex-Ionuţ Sărmăşan va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Frederic Colprim es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Frederic Colprim per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Echezarreta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Gianvito Bertossio de Racing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Besugos

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): En Dragoje Ćirković va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 6. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Besugos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tommy Ivarsson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Besugos creava perill des de la dreta al minut 78, però en Tinerfe Comenge, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Roger Terry desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Byung-Ha Park de Besugos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roger Terry de Besugos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.