Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shotokan C.F. (314928) - Mondariz (802116) » 670551244: T65/J13/VI

Liga 670551244 Información oficial sobre el partido 670551244 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.478 (14796)

Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 1 - 0 Mondariz Alineación oficial del equipo 'Mondariz' en el partido
Andre Gould (40') 1 - 0
Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 1 - 0 Mondariz Alineación oficial del equipo 'Mondariz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 2 - 1 Mondariz Alineación oficial del equipo 'Mondariz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shotokan C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Shotokan van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andre Gould va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Shotokan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Davide Moranduzzo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Fernando Mayorga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Davide Moranduzzo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Fernando Marin va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Davide Moranduzzo de Shotokan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Mondariz

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anes Ćuprilić ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): El Mondariz va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Wolfgang Trautwein la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Marek Goryczko va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alex Petecilă va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Mondariz van sortir al contraatac al minut 68, però Anes Ćuprilić va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Giorgio Testoni no va ser aprofitada per en Péter Magosi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.