Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J.O.R.D.I (776781) - Krunus FC (1419786) » 670550141: T65/J4/VI

Liga 670550141 Información oficial sobre el partido 670550141 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.459 (14777)

J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido 1 - 1 Clown F.C Alineación oficial del equipo 'Clown F.C' en el partido
0 - 1 Miguel Vallabriga (10')
Dragoş Frolov (65') 1 - 1
J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido 1 - 1 Clown F.C Alineación oficial del equipo 'Clown F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido 2 - 0 Clown F.C Alineación oficial del equipo 'Clown F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J.O.R.D.I

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Dragoş Frolov va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Tamayo Arce, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Jesús Alberto Torres Arroyo va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Sergio Palacín quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Sergio Palacín arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Carlos Elespuru va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de J.O.R.D.I se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Palacín! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Clown F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Clown el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miguel Vallabriga va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Clown va anar a parar a la dreta de l'atac on en Karim Wrisberg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 84 minuts, el Clown va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.