Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Supermayazo f.c. (777867) - Demons returns (772911) » 670550031: T65/J4/VI

Liga 670550031 Información oficial sobre el partido 670550031 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.457 (14775)

Supermayazo f.c. Alineación oficial del equipo 'Supermayazo f.c.' en el partido 3 - 3 Demons returns Alineación oficial del equipo 'Demons returns' en el partido
0 - 1 Witold Kierdziołek (16')
0 - 2 Witold Kierdziołek (25')
0 - 3 César Silva Mitjans (33')
Mathias Neu (47') 1 - 3
Felipe Ezpeleta (74') 2 - 3
Felipe Ezpeleta (75') 3 - 3
Supermayazo f.c. Alineación oficial del equipo 'Supermayazo f.c.' en el partido 3 - 3 Demons returns Alineación oficial del equipo 'Demons returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Supermayazo f.c. Alineación oficial del equipo 'Supermayazo f.c.' en el partido 2 - 1 Demons returns Alineación oficial del equipo 'Demons returns' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supermayazo f.c.

Goles Goles

  • 104 Minuto 47 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Mathias Neu va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Supermayazo: 1 a 3 al minut 47.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Felipe Ezpeleta va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Joan Sabrià per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 3
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 3 s'ha de veure repetit: en Mathias Neu de Supermayazo va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Felipe Ezpeleta, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mathias Neu va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Michael Alemann va estar a punt d'empatar per a Supermayazo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jesús Zubiría va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 206 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Mathias Neu va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Adriano Allotta de Supermayazo es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 67, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Demons returns

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, returns es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Witold Kierdziołek es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 25, returns va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Witold Kierdziołek.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): César Silva Mitjans va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 3 per a returns.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Javier Galarza va ser clau en la jugada d'atac de returns al minut 6, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alfredo Sáinz Quintana, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Javier Galarza es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Joan Sabrià va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Galarza.