Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

luigi f.c (1339969) - Madrid Deluxe (1431385) » 670548796: T65/J3/VI

Liga 670548796 Información oficial sobre el partido 670548796 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.435 (14753)

luigi f.c Alineación oficial del equipo 'luigi f.c' en el partido 3 - 1 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
Reitze Cleveringa (8') 1 - 0
Reitze Cleveringa (35') 2 - 0
2 - 1 Wessel Geboes (37')
Toni Parreño (58') 3 - 1
luigi f.c Alineación oficial del equipo 'luigi f.c' en el partido 3 - 1 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
luigi f.c Alineación oficial del equipo 'luigi f.c' en el partido 1 - 2 Madrid Deluxe Alineación oficial del equipo 'Madrid Deluxe' en el partido
Tiene suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,9 % 60,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luigi f.c

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 8 minuts quan Reitze Cleveringa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a luigi f.c.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de luigi f.c eren letals, i Reitze Cleveringa va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de luigi f.c va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Toni Parreño, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): El luigi f.c va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 16, però en Jesús Dalmau va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 225 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Paco Rodríguez de luigi f.c va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): luigi f.c van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 77 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Raúl Murillo no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Paco Rodríguez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de luigi f.c que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Dalmau.

Madrid Deluxe

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 37 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Wessel Geboes.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Madrid que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mauro Dal Rio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Fernando Gabiño sol davant la porteria al minut 15, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Wessel Geboes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Madrid va estar a punt d'empatar al 47 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mauro Dal Rio que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Augusto Jorge de Sousa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jonatan Trilles va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.