Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Rodri (1419055) - Nopassaran1417 (48791) » 670547522: T65/J7/VI

Liga 670547522 Información oficial sobre el partido 670547522 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VI.412 (14730)

Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 4 - 0 Conchita FC Alineación oficial del equipo 'Conchita FC' en el partido
Gregorio Calzada (18') 1 - 0
Jesús Flores (37') 2 - 0
Cherardo Gleu (59') 3 - 0
Cherardo Gleu (70') 4 - 0
Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 4 - 0 Conchita FC Alineación oficial del equipo 'Conchita FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 7 - 0 Conchita FC Alineación oficial del equipo 'Conchita FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Republicanos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gregorio Calzada ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Republicanos es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Republicanos va aconseguir el 2 - 0 quan Jesús Flores va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Conchita. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cherardo Gleu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Republicanos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 59.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Republicanos a 4 - 0. Cherardo Gleu va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Republicanos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cherardo Gleu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Flores per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesper Hougaard va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dániel Viniczai. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Jesús Flores es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Republicanos ho intentava per la dreta per mitjà de Cherardo Gleu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Dániel Viniczai de Republicanos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Conchita FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Enrique León va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alberto Cebadilla va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Elisardo Lora des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Conchita va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 40 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nguyễn Văn Tình de Conchita es va guanyar la targeta groga merescudament.