Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magico_gonzalez (1461288) - los tetes y sus amigos (1336717) » 670547042: T65/J13/VI

Liga 670547042 Información oficial sobre el partido 670547042 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.403 (14721)

Magico_gonzalez Alineación oficial del equipo 'Magico_gonzalez' en el partido 2 - 0 Aurochs FC Alineación oficial del equipo 'Aurochs FC' en el partido
Charles Lundal (50') 1 - 0
Hinnerk Pigneul (84') 2 - 0
Magico_gonzalez Alineación oficial del equipo 'Magico_gonzalez' en el partido 2 - 0 Aurochs FC Alineación oficial del equipo 'Aurochs FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Magico_gonzalez Alineación oficial del equipo 'Magico_gonzalez' en el partido 6 - 0 Aurochs FC Alineación oficial del equipo 'Aurochs FC' en el partido
Es un cenizo 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magico_gonzalez

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Charles Lundal, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Magico_gonzalez se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 50.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Magico_gonzalez va augmentar la diferència quan Hinnerk Pigneul no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Magico_gonzalez va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gniewosz Jahnz en un 1 contra 1 amb el porter Walter Huallpa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Carlos De la Torre va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Magico_gonzalez van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 祥生 (Yoshio) 木戸 (Kido), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Magico_gonzalez va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 祥生 (Yoshio) 木戸 (Kido) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Walter Huallpa.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dylan Glover va rematar alt.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Magico_gonzalez Domingos Adro quasi marca al minut 78 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hinnerk Pigneul l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 祥生 (Yoshio) 木戸 (Kido) de Magico_gonzalez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Aurochs FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jędrzej Proksa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Rafael Alberto Sorzano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.