Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tito Madrid c.f. (1371731) - F.C.Locos Bajitos (1417446) » 670546622: T65/J6/VI

Liga 670546622 Información oficial sobre el partido 670546622 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.396 (14714)

Real Tito Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Tito Madrid c.f.' en el partido 4 - 3 F.C.Locos Bajitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Locos Bajitos' en el partido
Andy Swancutt (16') 1 - 0
1 - 1 Bermudo Belizón (21')
Andy Swancutt (42') 2 - 1
Luis Jorge Zuazo (73') 3 - 1
3 - 2 Jesús Eristin (77')
Mauro Jiménez Sallas (86') 4 - 2
4 - 3 Bermudo Belizón (88')
Real Tito Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Tito Madrid c.f.' en el partido 4 - 3 F.C.Locos Bajitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Locos Bajitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Tito Madrid c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Tito Madrid c.f.' en el partido 3 - 0 F.C.Locos Bajitos Alineación oficial del equipo 'F.C.Locos Bajitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tito Madrid c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Andy Swancutt ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Madrid es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Andy Swancutt va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Madrid.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Madrid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luis Jorge Zuazo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Mauro Jiménez Sallas va incrementar l'avantatge de Madrid amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Celso Girondo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Andy Swancutt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Filibert Fritz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Mauro Jiménez Sallas va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jimmy Nørlund! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Filibert Fritz al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kjell-Olov Thorby va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Celso Girondo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Celso Girondo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

F.C.Locos Bajitos

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bermudo Belizón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jesús Eristin va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el F.C.Locos va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 77.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, Edesio Verdes va pentinar un córner cap al segon pal que Bermudo Belizón va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ceder Wierda quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Bermudo Belizón de F.C.Locos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jesús Eristin va ser clau en la jugada d'atac de F.C.Locos al minut 67, quan ell mateix va fer una passada brutal a Tilbert Sandelmühle, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Wiktor Konopka va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.