Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ausländer (125618) - equipo f. (1459099) » 670545867: T65/J13/VI

Liga 670545867 Información oficial sobre el partido 670545867 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.382 (14700)

Ausländer Alineación oficial del equipo 'Ausländer' en el partido 1 - 3 Marino de Xixon CF Alineación oficial del equipo 'Marino de Xixon CF' en el partido
0 - 1 Javier Bilbao (4')
Łukasz Zalasiński (11') 1 - 1
1 - 2 Tadeusz Kupper (69')
1 - 3 Toni Benjumea (90')
Ausländer Alineación oficial del equipo 'Ausländer' en el partido 1 - 3 Marino de Xixon CF Alineación oficial del equipo 'Marino de Xixon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ausländer Alineación oficial del equipo 'Ausländer' en el partido 2 - 0 Marino de Xixon CF Alineación oficial del equipo 'Marino de Xixon CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ausländer

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Freddy Christopher entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ausländer, un peu providencial d'en Łukasz Zalasiński va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ausländer van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jordi Valls Jove, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Chahid Khoubach va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ausländer.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Beitia va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 89, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Marino de Xixon CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Marino prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Javier Bilbao.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Marino va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Tadeusz Kupper, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): El Marino era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Toni Benjumea va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Bilbao que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Marino va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mariano Diustegui, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tadeusz Kupper va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Toni Benjumea rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Peñafuerte va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Marino va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alfredo González Carvajal va desviar el xut final de Renato Bagarin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Javier Bilbao quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mariano Diustegui de Marino es va guanyar la targeta groga merescudament.