Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Larri (992500) - Isla de León (774766) » 670544770: T65/J5/VI

Liga 670544770 Información oficial sobre el partido 670544770 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.363 (14681)

Larri Alineación oficial del equipo 'Larri' en el partido 2 - 3 Isla de León Alineación oficial del equipo 'Isla de León' en el partido
0 - 1 Marin Boţogan (5')
Salvador Mazcuñán (37') 1 - 1
1 - 2 Horacio Cadenas (82')
1 - 3 Marin Boţogan (89')
Diego Iztueta (89') 2 - 3
Larri Alineación oficial del equipo 'Larri' en el partido 2 - 3 Isla de León Alineación oficial del equipo 'Isla de León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Larri Alineación oficial del equipo 'Larri' en el partido 2 - 0 Isla de León Alineación oficial del equipo 'Isla de León' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larri

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Larri s'esgargamellaven dempeus per esperonar Salvador Mazcuñán que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Iztueta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Larri va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Osián Arza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julio Vargas.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Joseba Erroitzenea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Andrés García de Samaniego de Larri va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Alleko Axpegorta es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Larri va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Salvador Mazcuñán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Larri va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Iztueta la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Andrés García de Samaniego de Larri va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Isla de León

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador Marin Boţogan de Isla es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Isla sabia com jugar al contraatac, i al minut 82, Horacio Cadenas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Isla va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Marin Boţogan, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Isla Miquel Serralta quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Horacio Cadenas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Isla va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Chefer Mekel va desviar el xut final de Marin Boţogan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.