Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

variado team (800541) - stadiunericpa (802219) » 670544717: T65/J6/VI

Liga 670544717 Información oficial sobre el partido 670544717 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.362 (14680)

variado team Alineación oficial del equipo 'variado team' en el partido 2 - 1 stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido
Santiago Iglesias (12') 1 - 0
Vitaliy Solomin (14') 2 - 0
2 - 1 Younis Abdul-Sahib (78')
variado team Alineación oficial del equipo 'variado team' en el partido 2 - 1 stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
variado team Alineación oficial del equipo 'variado team' en el partido 0 - 2 stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

variado team

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Santiago Iglesias va donar a variado un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Santiago Iglesias la va convertir en gol amb un remat de cap en Vitaliy Solomin tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 14 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 69 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Santiago Iglesias va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Aravo Aguerreberry el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Aravo Aguerreberry va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Bobby Grafton de variado va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

stadiunericpa

Goles Goles

  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): stadiunericpa van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 78 quan Younis Abdul-Sahib sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Ernesto De Capoa de stadiunericpa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Hrafnkell Þráinsson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Muhammad El Zahaar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 250 Minuto 17 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de stadiunericpa van pujar a rematar. Però en Massimo Pupolin la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 250 Minuto 29 (Ocasión de falta): Després de 29 minuts, Massimo Pupolin va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Hrafnkell Þráinsson el va poder desviar a córner.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Muhammad El Zahaar la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de stadiunericpa havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 53 en Muhammad El Zahaar va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Hrafnkell Þráinsson va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): stadiunericpa va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del stadiunericpa va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Muhammad El Zahaar no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Oğuz Ferhun de stadiunericpa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.