Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NoDauT (314659) - cagarrutos f.c. (1434979) » 670543120: T65/J12/VI

Liga 670543120 Información oficial sobre el partido 670543120 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.333 (14651)

NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido 2 - 2 cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido
0 - 1 Niko Garhammer (8')
0 - 2 Yehonadav Elazari (20')
Cristopher Cliche (53') 1 - 2
Calvin-Alexander Schäftlein (89') 2 - 2
NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido 2 - 2 cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido 0 - 1 cagarrutos f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarrutos f.c.' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoDauT

Goles Goles

  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 53 minuts quan Calvin-Alexander Schäftlein va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Cristopher Cliche, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gyula Kovács encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Calvin-Alexander Schäftlein només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Cristopher Cliche va estar a punt d'empatar per a NoDauT quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Abdelwahid Hammadi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): NoDauT van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Calvin-Alexander Schäftlein no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Cristopher Cliche va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de NoDauT que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de NoDauT van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Cristopher Cliche va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Emanuele Memonti tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Calvin-Alexander Schäftlein de NoDauT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en George Bucilă.

cagarrutos f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, mariclones es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Niko Garhammer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Yehonadav Elazari va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Bernard Ciesiołkiewicz de mariclones va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Ramon Belda va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernard Ciesiołkiewicz de mariclones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.