Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Carpio Cf (308329) - Inadaptat (1366653) » 670541965: T65/J11/VI

Liga 670541965 Información oficial sobre el partido 670541965 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VI.312 (14630)

MBC Alineación oficial del equipo 'MBC' en el partido 1 - 2 Inadaptat Alineación oficial del equipo 'Inadaptat' en el partido
0 - 1 Lluc Bragulat (14')
Maximilián Zsabka (32') 1 - 1
1 - 2 Bernulf Leichtenstern (38')
MBC Alineación oficial del equipo 'MBC' en el partido 1 - 2 Inadaptat Alineación oficial del equipo 'Inadaptat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MBC Alineación oficial del equipo 'MBC' en el partido 1 - 6 Inadaptat Alineación oficial del equipo 'Inadaptat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MBC

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Maximilián Zsabka de MBC va aconseguir igualar el partit al minut 32, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fryderyk Kochański va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Antonio Montero Escobar no va ser aprofitada per en Maximilián Zsabka que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): MBC enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marian Ertman s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manolo Maravillas.

Inadaptat

Goles Goles

  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 14 minuts quan Massimiliano Garavoglia va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Lluc Bragulat, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Quan passaven 38 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Inadaptat. En Bernulf Leichtenstern va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Inadaptat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lluc Bragulat, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Inadaptat quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Bernulf Leichtenstern va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Louison Fournier va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Patrick Polverini va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Bernulf Leichtenstern que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bernulf Leichtenstern al minut 75, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Jonathan Lenoble va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jair Eberle va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Pablo Costelo de Inadaptat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.