Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kitos club (1340034) - Pelonzetes Indians Club (1420535) » 670541439: T65/J12/VI

Liga 670541439 Información oficial sobre el partido 670541439 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.303 (14621)

camping10 Alineación oficial del equipo 'camping10' en el partido 0 - 0 Pelonzetes Indians Club Alineación oficial del equipo 'Pelonzetes Indians Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
camping10 Alineación oficial del equipo 'camping10' en el partido 2 - 0 Pelonzetes Indians Club Alineación oficial del equipo 'Pelonzetes Indians Club' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

camping10

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): camping10 es va veure beneficiat per la polèmica al minut 8, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jozef Zábranský va relliscar al moment de fer el xut i el porter Zé Barreiro no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dany Bengondo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enrique Loscos va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Enrique Loscos del camping10 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): camping10 va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jozef Zábranský en un 1 contra 1 amb el porter Zé Barreiro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): camping10 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Franciszek Bajsarowicz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): camping10 va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Franciszek Bajsarowicz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Robledo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de camping10 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dany Bengondo de camping10 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pelonzetes Indians Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Cătălin Rădulescu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PIC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Anton Dimov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bo Hendricks estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Francesco Tavarilli, als 86 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PIC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Anton Dimov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.